24-10-2022Saat:21:32
"HEDEFLERİM İÇİN ADIM ATMANIN VE ÇALIŞMANIN NASIL HİSSEDİLDİĞİNİ BİLİYORUM
Konuyu Oyla:
2
105
Günün His Yuklemesi
|
27-10-2022Saat:21:36
"SEVİNÇTEN AYAKLARIMI YERDEN KESECEK MÜJDELER ALMANIN NASIL HİSSEDİLDİĞİNİ BİLİYORUM.”
28-10-2022Saat:22:26
Neşeli olmanın senin İçin mümkün ve güvenli olduğunu bilmek ister misin?
. Neşeli olmak için kendine ve diğerlerine izin verdiğini bilmek ister misin? . Ve zaten neşeli olduğunu bilmek ister misin?
31-10-2022Saat:01:42
HEDEFLERİM İÇİN ADIM ATMANIN VE ÇALIŞMANIN NASIL HİSSEDİLDİĞİNİ BİLİYORUM...
01-11-2022Saat:11:42
?İSTEKLERİME KOLAYCA SAHİP OLMAYI BİLİYORUM.
?HAYALLERİMİ KOLAYCA HAYATIMA çekmenin nasıl bir his olduğunu biliyorum. ?BEN İSTEKLERİMİN GERÇEKLEŞMESİNİn NASIL BIR HİS Olduğunu biliyorum.
02-11-2022Saat:19:21
“Kendimi yargılamadan eğlenmenin ve mutlu olmanın nasıl hissedildiğini biliyorum .”
Beni ben olduğum için seven hayatımda olan insanların nasıl bir his oldugunu çok iyi biliyorum...
05-11-2022Saat:17:15
Mucizeleri hayatına çekmenin Senin İçin mümkün güvenli kolay ve uygun olduğunu bilmek ister misin?
. Mucizeleri hayatına çekmek için kendine ve diğerlerine izin verdiğini bilmek ister misin? . Ve zaten mucizeleri hayatına çektiğini bilmek ister misin? Evet evet evet
06-11-2022Saat:23:46
Bıraktığın nokta 0 noktasıdır, başladığın nokta da 0 noktasıdır.
Her şeyden vazgeçtiğin ve her şeyi yapabileceğini anladığın nokta 0 noktasıdır. Oluşumların 0 noktasında gerçekleşir. Sonsuz güç 0 noktasından gelir. Sonsuz ilham 0 noktasından gelir. Bir çok kez 0 noktasını şaşkınlıkla ve hayranlıkla deneyimledim. Yaşam bir oyun. Şimdi neşeyle deneyimleme ve dünyayı etkileme zamanı. Şimdi beraber 0 noktasını deneyimleyebileceğiniz hisleri yükleyelim. -Ne zaman nasıl bırakacağımı biliyorum. -Ne zaman nasıl başlayacağımı biliyorum -Yeniyi, aşk duyduğumu, tutku duyduğumu nasıl yaşayacagımı biliyorum. -Gerekirse hatalarımdan öğrenmeyi, ufkumu genişletmeyi, eğlenmeyi biliyorum. -Başkalarının bakış açılarıyla kendimi sınırlamaktan serbestim. -Kendim olarak ilerlemeyi biliyorum. Evet evet evet öyle de oldu şükürler olsun Alıntı
07-11-2022Saat:12:19
İnsan aklı sanıldığından daha güçlüdür. Neye odaklanırsa onu katlayarak kendine çeker.
Farkında olmadan sezgisel olarak bulundukları 3 boyutlu dünyadaki negatifliklere odaklanırken diğer boyutlardaki negatifliklere de bağlanırlar. Diğer boyutlardan olumsuz deneyimlerin sonuçlarına dayalı inanılmaz bir enerji akışı şimdiki hayatlarına yansır. Kendini sorgula; Olumluya mı odaklısın? Olumsuza mı odaklısın? Tüm boyutlardaki en yüce ve en iyi versiyonlarına odaklanmak için hayallerini ötesindeki olumlu sonuçlara odaklan ve nasıl gerçekleşeceği sorusunu evrene sormaya devam et. Bilincin Theta frekansı ile sonsuz olasılıklara, kaynak enerjiye ve var olan her şeye bağlı olduğunu bilmeli ve hissetmeli. -Her şeyin yaratıcısına bağlısın. -Yücesin. -Konfor alanın sandığın kalıbından çıkmayı biliyorsun. -Kaderini iradenle ve seçimlerinle belirleyensin... Alıntı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|